新作《丰饶海》 Introducing “Sea of Fertility”

画了《丰饶海》的第一幅插图,真的难画,前后共十五稿。

《丰饶海》是我心爱的一个故事,关于网络的起点和终点。现在还在《科幻世界》绝赞排队中,希望能尽快和大家见面。

This is my first illustration for my beloved novelette “Sea of Fertility”, a story about the beginning and the end of the internet, to be published in Science Fiction World in 2021. Hope you’ll like it.

发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com 徽标

您正在使用您的 WordPress.com 账号评论。 登出 /  更改 )

Google photo

您正在使用您的 Google 账号评论。 登出 /  更改 )

Twitter picture

您正在使用您的 Twitter 账号评论。 登出 /  更改 )

Facebook photo

您正在使用您的 Facebook 账号评论。 登出 /  更改 )

Connecting to %s