《丰饶海》见刊 “Sea of Fertility” in SFW

排了一年的队,《丰饶海》终于要在《科幻世界》2021年5月号和大家见面了。这是我最心爱的故事之一,它改变了我对世界的看法。希望你也会喜欢这场2045年夏天的、一生一次的冒险。

“Sea of Fertility” is to be published in Science Fiction World, May 2021. This story changed the way I look at the world and the other. Hope you’ll enjoy this once-in-a-life-time adventure in the summer of 2045.

发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com 徽标

您正在使用您的 WordPress.com 账号评论。 注销 /  更改 )

Google photo

您正在使用您的 Google 账号评论。 注销 /  更改 )

Twitter picture

您正在使用您的 Twitter 账号评论。 注销 /  更改 )

Facebook photo

您正在使用您的 Facebook 账号评论。 注销 /  更改 )

Connecting to %s